Presse - Susan Munksgaard udgiver sin første cd. Se under Presse!
Susan Munksgaard - singer/songwriter fra Lemvig er pladeaktuel juni 2016. Albummet, der er indspillet i Lundgaard Studios, er med Susans Munksgaards egne sange.
susan munksgaard, musik, singer, songwriter, singer/songwriter, udgiver cd, lundgaard studios, studie, indspilning, sange, tekster, sangerinde, booking
21905
page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,page,page-id-21905,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Musikvideo “Elske igen”

“Elske igen” er titlen på min tredje EP.

Sangen blev skrevet, da kærligheden bankede på. Turde jeg lade muren falde og elske igen? Se filmen og lyt til sangen. Måske får du svar…

 

 

Mor gør det igen – ny EP ude nu

 

Egentlig blev min guitar lagt i kassen for 25 år siden. Men sangene har altid været der – helt fra dengang jeg skrev den første som bare 11-årig. Min debutplade “Nu hvor vi er her” kom forrige år, efterfulgt af en jule-EP. Og nu er jeg så klar med en ny EP med titlen “Det er li´ sådan en dag”. Senere på året kommer der én mere. Og til vinter endnu én. De tre EPer kredser om hver sin genre. Alt sammen fordi mine børn til sin tid ikke skal kunne sige: ”Ja, det fik mor så ikke gjort noget ved”. For det gør mor! Så nu glæder jeg mig bare til, at de og I andre skal høre dem.

 

Pressemeddelelse

 

Musik til jul


Hjem til jul

 

 

Med ønsket om en glædelig jul fra mig til dig, har jeg drysset julesne og stjernestøv ud over min musik

Jeg har nemlig været i studiet igen! Det er der kommet tre spritnye julesange ud af:

 

Titelsangen Hjem til jul i år er en country-inspireret sang – om det at bo langt væk fra familien, have for travlt år efter år til at komme hjem og en dag komme til den erkendelse – det er tid at vende hjem.

 

Så er det jul i Danmark er en popballade – om nogle af de juletraditioner vi har i Danmark og stemningen omkring dem, tanker til dem der ikke er med og baggrunden for, at vi fejrer julen.

 

Der er julerock i Byen er rock´n roll med et pift af blues – inspirationskilden er de mange traditionsbundne juleballer rundt om i landet, hvor man mødes år efter år med gamle venner. En aften hvor alt er, som det var.

 

Alle sangene er produceret i samarbejde med Lundgaard Studios. De er svøbt i det finest ”silke- og glanspapir” arrangeret af Knud Erik Smidt på keyboard, Morten Maltesen på bas, Frank Leckerbee på el- og akustisk guitar, Frank Thøgersen på trommer og percussion, kor Janni Korff Andersen og Ole Skovhøj.

 

Download sangene her…

Deezer Google Play iTunes Spotify Tidal

 

 

 

 


Koeb CD

 

 

HOV! Husk du kan også købe min CD “nu hvor vi er her”

– Et album med primært egne tekster og egen musik. Skildringer af mine oplevelser gennem livet, der på denne plade kommer til udtryk i en blanding af ballader, viser og pop med et twist af latin og jazz.

Køb/Download CD

plade, album, musik, indspilning, cd, lundgaard studios, sang, studie, susan munksgaard

Min musik i radioen

Min musik har været i radioen. Onsdag og torsdag denne uge i Hithouse på DR P5 har du kunnet høre Jørgen de Mylius og jeg få en god snak om min nye CD “nu hvor vi er her”.

Klik på de to links og lyt til undsendelserne, hvor du også får en smagsprøve på nogle af mine numre…

Onsdag 6. Juli 2016

Torsdag 7. Juli 2016

(Vælg blandt udsendelsens playliste eller hør hele udsendelsen – ca. 25 minutter inde i udsendelsen, hører du mig fortælle og min musik spille.)