fbpx

Presse

Her kan du læse nyheder fra min skrivepult – om sange der bliver til og ført ud i livet, og om de mange spændende oplevelser min musik bringer med sig. 

Ny CD “Med Hjerte Hud og Hår”

Ny CD “Med Hjerte Hud og Hår”

Med Hjerte Hud og Hår er min sjette udgivelse. Titlen udspringer fra barndomsminder og tanker om den, jeg er blevet – her i en alder af 57 år. Det er minder tilbage til tiden i tressernes Thy, der har altså sat sig i mig. Dengang for 100 år siden – eller det må jo så være mere end 50 i hvert fald – da gik somrene hos min fars forældre i Thy. De var gartnere.

Nu er jeg selv blevet mormor og ser livet som et stort gartneri. Med dette album har jeg været med til at så mine børnebørns første frø i deres musikalske gartneri. Dét og meget andet kan du læse mere om i min pressemeddelse herunder…

Indspilning Med Hjerte Hud og Hår i Lundgård Studios

Endnu engang har Lundgård Studioes dannet rammerne for indspilning af mit musik. Med mit 2020-album “Med Hjerte Hud og Hår” har jeg igen været i studiet med en række dygtige folk.

Morten Maltesen, Peter Bødker, Frank Thøgersen, Jens Varmløse, Knud Erik Smidt og Charliej kan her ses på billederne – hvor der bliver lyttet intenst til de nye melodier og drøftet muligheder. 

19. november udkommer albummet i handlen og på diverse streamingtjenester. Jeg glæder mig!

 

Co-writing

Det er både sjovt, givende og vidunderligt kreativt at samarbejde med andre om musik. Her er det Camilla Albers og Jeppe Ibsen Lund, jeg co-writer med. Som I kan se, kræver det noget til ganen at være kreativ. Men det bli’r et hit – hvis vi selv skal sige det.

 

Optagelse dk4 og Lundgård Studios

Mit musik bliver indspillet i Lundgård Studios. Her kan du se lidt billeder fra “det kreative værksted” og et eksempel på min musik, der bliver delt med publikum; her på dk4.

 

Optagelser til musikvideoen “Lad os høre græsset gro”

Min kære mand blev filmstjerne for en dag, da vi sammen med Christian fra BROVAERK brugte den sidste sommeraften ved Bovbjerg fyr til at optage musikvideoen til sangen “Lad os høre græsset gro”.

Vi arbejdede med lys og vinkler og fik den smukkeste solnedgang foræret. Se videoen nederst på opslaget, og bedøm selv.

 

Sangskriver Camp Willkommen zum Schlagerland

Jeg har været inviteret til sangskriver camp i Tyskland. Her kan du se lidt billeder fra mine dage på campen, hvor vi i fællesskab jagede hits

Optagelse TV Sjælland Dansktop scenen

Asnæs forsamlingshus dannede rammerne om tv-optagelser til Dansktop Scenen…

 

Sangskriver Camp i Vélez-Málaga 2018

Jeg har været inviteret til sangskriver camp i Spanien. Her kan du se lidt billeder fra mine dage på campen, hvor vi i fællesskab jagede hits…

 

Der Schlager schlägt zu 2018

Jeg er en del af teamet “Der Schlager schlägt zu 2018”

På det danske hold er desuden: Lecia Jønsson, Tine Mynster, Jeppe Ibsen Lund, Mette Renbo, Steen Lindegaard, Louise Dubiel,  Jens Tolsgaard og Ole Albrechtsen.

En kreativ oplevelse med tid til smil mellem alle de tyske, danske og engelske gloser, der skal blive til et hit.

 

Musikvideo “Elske igen”

“Elske igen” er titlen på min tredje EP. Sangen blev skrevet, da kærligheden bankede på. Turde jeg lade muren falde og elske igen? Se filmen og lyt til sangen. Måske får du svar…

Optagelse til musikvideoen “Det er li’ sådan en dag”

Kom bag-om-scenen og kig med, da vi optog musikvideoen til min sang “Det er li’ sådan en dag”. Jeg fik hjælp af Lone Møller, Janette Sund, Helle Byskov og Lene Rytter til at være med på sættet, og igen havde jeg Christian fra BROVAERK til at filme slagets gang.

Det var sjovt, og ventetiden blev brugt til at få et lille glas med også min mand Kim.

Christian fanger stemningen til min mand, Kim. 

Mor gør det igen – ny EP ude nu

Egentlig blev min guitar lagt i kassen for 25 år siden. Men sangene har altid været der – helt fra dengang jeg skrev den første som bare 11-årig. Min debutplade “Nu hvor vi er her” kom forrige år, efterfulgt af en jule-EP. Og nu er jeg så klar med en ny EP med titlen “Det er li´ sådan en dag”. Senere på året kommer der én mere. Og til vinter endnu én. De tre EPer kredser om hver sin genre. Alt sammen fordi mine børn til sin tid ikke skal kunne sige: ”Ja, det fik mor så ikke gjort noget ved”. For det gør mor! Så nu glæder jeg mig bare til, at de og I andre skal høre dem.  

Musik til jul

Musik til jul

 

Med ønsket om en glædelig jul fra mig til dig, har jeg drysset julesne og stjernestøv ud over min musik

Jeg har nemlig været i studiet igen! Det er der kommet tre spritnye julesange ud af:

 

Titelsangen Hjem til jul i år er en country-inspireret sang – om det at bo langt væk fra familien, have for travlt år efter år til at komme hjem og en dag komme til den erkendelse – det er tid at vende hjem.

 

Så er det jul i Danmark er en popballade – om nogle af de juletraditioner vi har i Danmark og stemningen omkring dem, tanker til dem der ikke er med og baggrunden for, at vi fejrer julen.

 

Der er julerock i Byen er rock´n roll med et pift af blues – inspirationskilden er de mange traditionsbundne juleballer rundt om i landet, hvor man mødes år efter år med gamle venner. En aften hvor alt er, som det var.

 

Alle sangene er produceret i samarbejde med Lundgaard Studios. De er svøbt i det finest ”silke- og glanspapir” arrangeret af Knud Erik Smidt på keyboard, Morten Maltesen på bas, Frank Leckerbee på el- og akustisk guitar, Frank Thøgersen på trommer og percussion, kor Janni Korff Andersen og Ole Skovhøj. 

 

 

Download sangene her…

 

HOV! Husk du kan også købe min CD “nu hvor vi er her”

– Et album med primært egne tekster og egen musik. Skildringer af mine oplevelser gennem livet, der på denne plade kommer til udtryk i en blanding af ballader, viser og pop med et twist af latin og jazz.

Min musik i radioen

Min musik i radioen

Min musik har været i radioen. Onsdag og torsdag denne uge i Hithouse på DR P5 har du kunnet høre Jørgen de Mylius og jeg få en god snak om min nye CD “nu hvor vi er her”.

Klik på de to links og lyt til undsendelserne, hvor du også får en smagsprøve på nogle af mine numre…

Onsdag 6. Juli 2016

Torsdag 7. Juli 2016

(Vælg blandt udsendelsens playliste eller hør hele udsendelsen – ca. 25 minutter inde i udsendelsen, hører du mig fortælle og min musik spille.)

På besøg hos Jørgen de Mylius i DR Byen

 

 

28. juni 2016 var jeg inviteret til DR Byen i studie P5 ved Jørgen de Mylius til en snak om min nye cd “nu hvor vi er her” til udsendelse i Hithouse. Det var en stor fornøjelse og ære, at møde den studievært, jeg har lyttet mest til gennem tiden. Læg mærke til, at jeg sidder i den samme stol som Sir Cliff Richard, da han var i studiet.

Gem

Musikvideo – Et Sagn af Susan Munksgaard

Se eller gense musikvideoen til “Et Sagn” fra min nye CD “Nu hvor vi er her”.  Nyd Frank Leckerbees dragende guitarspil i harmoni med Christian Toft Bros leg med lys, mennesker og rum i en argentinsk tango danset af Oxana Berezhna og Svenning Hoffmann på Højriis Slot. Videoen er produceret af Brovaerk.

 

Singer/Songwriter udgiver sin første cd

Jeg kan ik´ lad være – sådan lyder sidste linje i titelsangen på Susan Munksgaards CD, som udkommer 12. juni 2016 og sådan har det været lige siden, hun skrev sin første sang, da hun var 11 år. Da voksede der en singer/songwriter ud af arbejderkvarteret i Nykøbing Mors, hun skulle bare lige have viftet janteloven af sine skuldre, før modet kom til selv at synge sine sange. Det tog små 40 år, men nu er den første CD med egne sange færdig og i en alder af 53 år, står hun klar til at dele nogle af de sange, hun holder allermest af med resten af Danmark.

 

Lundgaard Studios – indspilning af CD

Jeg har drømt om det her i mange år, og så for et år siden tog jeg mod til mig. Nu er det lykkes mig at komme i studiet. Og det er fantastisk! Hele processen har været intens og virkelig spændende, og jeg står nu med et produkt, der er blevet til 11 indspillede sange, der er en blanding af viser og pop med et twist af latin og jazz. CD’en er indspillet i Lundgaard Studios i samarbejde med dygtige musikere, udgivet af Kim Munksgaard Invest og distribueres af Gateway Music. Nu glæder jeg mig til, at mine sange skal ud og leve deres eget liv.