fbpx

 

Med ønsket om en glædelig jul fra mig til dig, har jeg drysset julesne og stjernestøv ud over min musik

Jeg har nemlig været i studiet igen! Det er der kommet tre spritnye julesange ud af:

 

Titelsangen Hjem til jul i år er en country-inspireret sang – om det at bo langt væk fra familien, have for travlt år efter år til at komme hjem og en dag komme til den erkendelse – det er tid at vende hjem.

 

Så er det jul i Danmark er en popballade – om nogle af de juletraditioner vi har i Danmark og stemningen omkring dem, tanker til dem der ikke er med og baggrunden for, at vi fejrer julen.

 

Der er julerock i Byen er rock´n roll med et pift af blues – inspirationskilden er de mange traditionsbundne juleballer rundt om i landet, hvor man mødes år efter år med gamle venner. En aften hvor alt er, som det var.

 

Alle sangene er produceret i samarbejde med Lundgaard Studios. De er svøbt i det finest ”silke- og glanspapir” arrangeret af Knud Erik Smidt på keyboard, Morten Maltesen på bas, Frank Leckerbee på el- og akustisk guitar, Frank Thøgersen på trommer og percussion, kor Janni Korff Andersen og Ole Skovhøj. 

 

 

Download sangene her…

 

HOV! Husk du kan også købe min CD “nu hvor vi er her”

– Et album med primært egne tekster og egen musik. Skildringer af mine oplevelser gennem livet, der på denne plade kommer til udtryk i en blanding af ballader, viser og pop med et twist af latin og jazz.